Състезателката по спортна гимнастика Симон Байлс вече е наясно, че популярността ѝ я преследва навсякъде по света, от което други опитват да се възползват. Точно това се е случило в Париж. Рекордьорката разкри, че в нощен клуб се опитали да ѝ пробутат бутилка шампанско за космическа сума.

Американската гимнастичка направи сензационно представяне на Олимпийските игри в Париж, печелейки още четири медала (три златни и един сребърен). Тя се превърна в най-титулуваната американска гимнастичка на всички времена, след като има вече цели 11 олимпийски отличия.

След прекрасното си представяне и фурора по време на закриването на Игрите гимнастичката е решила да обиколи клубовете на френската столица, за да отпразнува успеха си.

След завръщането си в САЩ, обаче, Байлс сподели във видео в социалната мрежа TikTok с удивителната цена, която са ѝ предложили да плати само за една бутилка шампанско.

„След церемонията по закриването излязохме. В този клуб се опитаха да ме таксуват с 26 000 долара за бутилка шампанско. Луди ли сте? Но защо изобщо се опитват да ме изиграят? Това е лудост", каза Симон Байлс.

Самата гимнастичка във видеото споделя също, че си дава сметка, че най-вероятно популярността ѝ дава повод на хората да смятат, че живее различен живот от всички останали.