Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп продължава да влиза в хрониките на булевардните издания. Сега медиите припомниха един скандал отпреди 20 години, в който беше замесен и легендарния боксьор Майк Тайсън. 

В края на миналия век се заговори, че настоящият най-влиятелен човек в света, а тогава просто бизнесмен, е сложил рога на Железния Майк. Малцина биха си позволили подобна дързост, но в САЩ бяха убедени, че Тръмп го е сторил. 

През 90-те години на миналия век боксьорът беше женен за прекрасната актриса Робин Гивънс. И сега Тайсън, който вече е сред най-големите фенове на Тръмп, разкри какво са си говорили двамата тогава. 

"Отидох при него и възпитано му казах: "Господин Тръмп, имам едно питане към вас. А именно, е**л ли сте жена ми?", сподели Майк и разкри отговора на бизнесмена: "Майк, това са глупости и л**на! Давам ти честна дума, че не съм е**л съпругата ти."

И оттогава двамата са приятели. А взаимоотношенията им станаха още по-добри след избирането на Тръмп за президент и всичко вече е забравено.