Часове ни делят от дългоочакваното начало на мегасблъсъка между Конър Макгрегър и Флоуйд Мейеудър. Мачът е в неделя от 06:00 часа българско време и ще се ичлъчва пряко по Mtel Sport 2.

Неустоимата слабост на Мейуедър

Както ви обещахме, битка има, но тя далеч не е само на ринга. След като в четвъртък ви показахме неустоимата слабост на Мейуедър в лицето на Абигейл Кларк, днес сме ви подготвили галерия на красавицата, която винаги е стояла зад възходите и паденията на звездата на смесените бойни спортове Конър Макгрегър.

Той я обича. Не, той я обожава. Дий Девлин е неговото специално момиче, любовта на живота му. Двамата буквално изживяват своята романтична приказка. Той е непримирия звяр, а тя неговия нежен заслон.

Голямото шоу около Макгрегър и Мейуедър набира сила

Дий и Конър са заедно от 9 години. Суперзвездата на ММА винаги е говорил с голямо уважение и чиста любов за приятелката си. Макгрегър сам е признавал, че половинката му е била винаги до него, дори преди той да се превърне в т.нар. машина за пари.

“Моята приятелка преживя много през годините, само и само да остане до мен, дори когато всъщност нямах абсолютно нищо. Имах само една мечта, която й споделих преди време: бих се гордял със себе си само ако мога да ти дам всичко, което някога си искала, искам да обиколя света с теб”, разказва Макгрегър.

Дий е най-страстният фен на ирландската звезда. Присъства на почти всичките му мачове, но признава, че и до ден днешен не може да прикрие страховете си, гледайки го на ринга.

Дий и Конър вече са щастливи родители на малкия Конър Джуниър, който е едва на няколко месеца.