"Във форма съм, концентриран, ще бъде безпощаден на ринга. Мейуедър ще бъде в безсъзнание преди края на първия рунд", закани се Конър Макгрегър преди големия си сблъсък с Флойд Мейуедър този уикенд в Лас Вегас.

Ирландецът вече пристигна в хазартната столица на света и демонстрира обичайното си високо самочувствие. "До края на тази седмица Лас Вегас е Ирландия. Ние управляваме Лас Вегас и ще се позабавляваме с града. Ирландците са тук, за да ме подкрепят, а никой не е по-голям от ирландските фенове, така че ще превземем града", каза Макгрегър при пристигането си във Вегас.

"Чувствам се спокоен и хладнокръвен, както преди всяка битка. Готов съм да изляза на ринга и да си свърша работата. Във форма съм, концентриран, ще бъде безпощаден. За мен това е просто още един ден, още един бой. Той ще бъде в безсъзнание, преди да е приключил първия рунд", допълни звездата на смесените бойни изкуства, който ще дебютира на професионалния ринг.

Непобеденият в 49 мача Флойд Мейуедър също прогнозира, че срещата няма да продължи предвидените 12 рунда. "Ако ще залагате, заложете, че мачът няма да изкара 12 рунда. Моят план е да бъда агресивен, сигурен съм, че и неговият е такъв, така че нека дадем на феновете това, което искат. Те искат да видят кръв, пот и сълзи, и точно това ще видят в събота вечерта. Длъжник съм на феновете за мача с Пакиао, така че сега ще им дам това, което искат", коментира американецът.

Мачът между Мейуедър и Макгрегър е тази събота вечер местно време, като се очаква да започне в 6 или 7 сутринта българско време. /БГНЕС