За феновете на американския футбол не е тайна, че една от най-големите легенди в този спорт Том Брейди спазва строга диета и води много интензивни тренировки, за да поддържа добра форма. Той обаче се доверява и на модела Жизел Бюндхен, негова съпруга, за странните ритуали, които му помагат да бъде на върха.

“През годините научих много от жена си. Тя има много силно развита интуиция и усеща неща, които наистина се случват”, споделя Том Брейди.

„Имам тези специални малки скъпоценни камъни, лечебни камъни, защитни камъни. Тя ме кара да нося огърлицата, да взимам тези капки, които прави. Казвам и мантри. Отдавна съм престанал да я разпитвам за това”, допълни още Брейди за мистичните ритуали на съпругата му, които му помагат.

Том Брейди и Жизел Бюндхен

източник: Gulliver/GettyImages

Интуицията на неговата съпруга му е помагала през годините, като дори е предричала кои сезони ще бъдат добри за него и кои не.

„Още през януари я попитах, дали имаме шанс. А тя отговори, че да, но ще трябва да свърша много работа, както и че трябва да я слушам. Затова я послушах. След това, точно след мача, тя каза „Видя ли? Казах ти, ти вършиш своята работа, аз моята. Щастливец си, че си женен за вещица, аз съм една добра вещица.”

Том Брейди се превърна в най-успешния играч в историята на Супербоул - с 6 трофея. На своите 41 години той е и най-възрастният коутърбек, вдигал титлата в американския футбол. 

Том Брейди и Жизел Бюндхен

източник: Gulliver/Getty Images