Звездата на Тотнъм Хари Кейн се оказа далеч, далеч от мястото, където играят неговите съотборници. Нападателят лекува контузия и използва времето, за да отлети отвъд Океана, за да изгледа на живо мача между Ню Ингланд Пейтриътс и Лос Анджелис Рамс за Супеурбоул.

Футболистът на „шпорите” изживя успеха на своя любим отбор по американски футбол – Ню Ингланд.  Той дори успя да се снима с една от най-големите звезди на американския футбол – Том Брейди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The GOAT @tombrady and MVP @edelman11! Let’s Go!!! 🏆🐐 #SuperBowl #SBLIII

Публикация, споделена от Harry Kane (@harrykane) на

Освен със съпруга на невероятната Жизел Бюндхен, английският национал си направи снимка и със собственика на обора-победител Робърт Крафт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An honour to meet @patriots owner Robert Kraft at the Super Bowl 🏈🙌 #SuperBowl #SBLIII

Публикация, споделена от Harry Kane (@harrykane) на

Отборът на Ню Инглън Пейтриътс спечели за шести път титлата след победа с 13:3 над Лос Анджелис Рамс във финала на Националната футболна лига.

Капитанът на Англия получи контузия в глезена по време на мача срещу Манчестър Юнайтед (0:1) и вече пропусна пет срещи на своя клуб от всички състезания. Първоначално се смяташе, че той ще поднови тренировки в началото на март, но Кейн се надява това да се случи по-рано.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s go @patriots ! 🏈 #SuperBowl #SBLIII

Публикация, споделена от Harry Kane (@harrykane) на

Още един футболист се оказа, че е присъствал на финала. Кака и Хари Кейн дори успяха да се засекат на терена, за да си направят обща снимка.