Българската националка по художествена гимнастика Невяна Владинова разбра в пълна степен какво е да преминеш по червения килим на звездно събитие. Чаровната грация е в Лондон, където снощи посети европейската премиера на един от най-дългоочакваните филми на „Дисни“ – „Капитан Марвел“.

Неви видя как едни от най-големите холивудски звезди преминават сред тълпата от избрани фенове, за да представят своето последно произведение.

Целият екип се събра за бляскавата вечер, на която присъства и българската състезателка. В ролята на капитан Марвел влиза носителката на "Оскар" Бри Ларсън, а сред останалата плеяда от звезди са Самюъл Л. Джаксън, Джуд Лоу, Бен Менделсон, Кларк Грег, Лий Пейс, Лашана Линч, Джема Чан, Алхенис Перес Сото, Рун Темте и МакКена Грейс. Заедно с тях в Лондон бяха и режисьорите Анна Боден и Райън Флек.

Нашето момиче по нищо не отстъпваше на всички холивудски величия. За нейната визия се бяха погрижили редица специалисти, с което Неви се сля напълно с представителите на хайлайфа.

„Аз като спортист намерих много сходни качества с нея, тя е силна и упорита, има суперсили, които са нужни в спорта. Смятам, че колкото по-високо се целиш в мечтите си, стигаш толкова по-далеч. Не пропускайте филма, който излиза по кината на 8 март”, сподели Неви след края на прожекцията.

Поканата за грацията, за това невероятно преживяване, дойде от Дисни България.

В последните години нашите “златни момичета”, както и Илиана Раева, са магнит за различни лайфстайл издания, класации и печелят множество награди извън спорта.