Ако фитнесът е ваша втора природа, няма как да не сте чували името Джен Селтър. Едва 20-годишна красавицата стартира своята кариера на фитнес модел в „Инстаграм” и 5 години по-късно вече има оглушителния рояк от 12,5 милиона последователи.

Нейните тренировъчни програми са също толкова притегателни, колкото и визията на родената в Рослин, Ню Йорк американка. Едни от първите ѝ фенове са нейната майка Джил и баба ѝ Лоис. „Майка ми прави коремни преси още от първия ден, в който стартирах моя профил в „Инстаграм”, казва Джен в свое интервю пред „Ню Йорк Поуст”. „Тя се опитва да направи по-добри плочки от моите.”

В началото на годината атрактивната знаменитост се забърка в неочакван скандал, когато беше свалена с полиция от полет на „Американ Еърлайнс”. От компанията обосноваха решението си с конфликт, в който Селтър се е забъркала с част от екипажа. Моделката сподели със своите последователи колко унижена се е почувствала в цялата ситуация, като не счита че има вина. По думите ѝ един от стюардите отправил забележка към нея заради това, че е станала от мястото си преди излитане, за да си остави палтото. Тя опитала да се аргументира с това, че на други двама пасажери им е било позволено да посетят тоалетната по същото време. Как точно се е развил спорът може би ще знаят само присъстващите на място. Факт е, че Селтър е била ескортирана извън самолета от 5-има полицаи.

Можете ли да си я представите в подобна светлина?