Изключително шоу с много емоционални моменти разкри пред зрителите „Светът на Златните момичета”. Хиляди станаха свидетели на невероятния спектакъл, който малките гимнастички сътвориха за националния отбор и обрано - грациите от тима ни за подрастващите състезателки. Всички те, заедно, превърнаха вечерта на феновете в невероятен празник, насочвайки вниманието на всички към Олимпиадата в Токио.

Спектакълът "Светът на Златните момичета" събра на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, малки гимнастички от клубове в София, Перник и Елин Пелин, както едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Deеp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау. Цветана Манева имаше възможността да открие вечерта с пламенно слово за Златните момичета на България.

Водещи на спектакъла бяха лицето на спортните новини по NOVA Виолета Асенова и редакторът на GONG.BG Станислава Кръстева.

След Олимпиадата в Токио 2020 година такова шоу ще бъде традиция и ще посети още много градове в цяла България. 

Организатори на шоуто са Българската федерация по художествена гимнастика и продуцентът Цветелин Димитров.

Капитанът на предишния ансамбъл и бронзова медалистка от Олимпийски игри в Рио – Михаела Маевска изненада публиката в залата като излезе да играе на килима заедно с ансамбъл-жени. Тя показа прекрасна състезателна форма и получи силни аплодисменти от залата.

Друго "златно момиче" - Любомира Казанова, също излезе да играе със своите възпитанички от клуб "Левски Илиана" като тя се се превърна в самата Илиана Раева с бяло трико и емблематичното съчетание на Илиана по "Лунната соната", а момичета от клуба изпълниха фрагменти от съчетания на националния ансамбъл с треньор Илиана Раева.

В шоуто се включиха ансамбъл-жени първи и втори състав, големите Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн, национален отбор-девойки индивидуално, 14 клуба по художествена гимнастика от София, Перник и Елин Пелин, както и младите надежди на българската гимнастика Вая Драганова, Лъчезара Пекова и Татяна Воложанина,

В края на спектакъла бе представена българската делегация, която ще пътува за Игрите в Токио. Илиана Раева получи подаръци от гимнастичките,а капитанът на националния отбор - жени (индивидуално) Невяна Владинова подари огромен букет от името на всички гимнастички на президента на БФХГ с думите: "Госпожо Раева, това е букет от 56 рози, всяка от които символизира по една година от вашия живот! Благодарим Ви за всички и много ви обичаме!"

Следващият шоу спектакъл ще се проведе в Панагюрище на 10 декември.