Две от златните момичета на България от ансамбъла по художествена гимнастика, спечелил бронзов медал от Олимпиадата в Рио де Жанейро, ще се включат в спектакъла в „Арена Армеец” в София на 21 ноември.

Михаела Маевска и Любомира Казанова не издържаха на невероятното предизвикателство и започнаха подготовка за шоуто „Светът на златните момичета”. Незабравимите емоции и невероятното преживяване от техния бенефис “Отборът” е провокирал и двете ни момичета да искат да припомнят на феновете си, защо ще остане като един от най-любимите отбори на българите.

Освен грациите от националния отбор зрителите в „Арена Армеец” ще могат да видят още музикалните изпълнения на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Depp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау ще вземат участие в шоуто, което може да се превърне в традиция за федерацията по художествена гимнастика, която е организатор.

Освен в София, спектакълът "Светът на Златните момичета" ще се проведе в Русе на 19 ноември и в Панагюрище на 10 декември.

Билетите вече са онлайн в продажба на epaygo.bg  и на касите на EasyPay в страната.