Националната състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова с усмивка и чувство за хумор разкри, че тимът ни е съставен само от „машини”, които успяват да съчетават по най-добрия начин тренировките с ангажиментите по шоу-спектаклите, които ще бъдат изнесени в следващите няколко дни.

„Очаквайте да се раздадем много, да дадем цялата си любов на феновете, на които по време на състезанията не можем да обърнем толкова внимание, за разлика от сега. Ще се раздадем изцяло за тях този път. Предизвикателство е, много по-интересно е, надяваме се да се получи много хубаво”, сподели Невяна Владинова.

Спектакълът „Светът на Златните момичета“ ще събере на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, които подготвят специални съчетания и изненади за публиката.

Освен тях, зрителите в „Арена Армеец“ ще видят музикалните изпълнения на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Depp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау ще вземат участие в шоуто, което може да се превърне в традиция за федерацията по художествена гимнастика, която е организатор.

На въпрос, как успяват да съчетават всички свои ангажименти и усилени тренировъчни занимания, Невяна Владинова отговори: „Разбира се, ние сме машини.”

Капитанът на ансамбъла Симона Дянкова също сподели вълнението си от предстоящите спектакли: „Публиката много ни мотивира да дадем всичко от себе си, радваме се, че можем да се докоснем до всички тези творци. Няма го елементът на притеснение, много по-приятно е сега.”

По-рано националният отбор се срещна с част от звездите от шоубизнеса на свой терен в зала „Раковски”. Дивна, Дара Екимова, Искрата и Димитър Кърнев от D2 поздравиха момичетата, техните треньори и ръководството на федерацията в лицето на Илиана Раева.

На 19 ноември „Светът на златните момичета” гостува в Русе, на 21 ноември в „Арена Армеец София”, а на 10 декември в Панагюрище. Билетите вече в продажба на epay.go и на касите на EasyPay в страната.