Силно контролно състезание във Варна за ансамбъла ни по художествена гимнастика. Грациите ни изпълниха безгрешно съчетанията на пет обръча и на 3 топки и 2 въжета.  На контролното имаше мощни агитки от клубовете "Чар ДКС", "Грация Варна" и клуб "Илиана". 

Под бурните аплодисменти на всички в залата, момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска играха с много настроение и бяха мобилизирани до краен предел. Доволна остана и българската съдийка, която заминава с отбора в Пезаро Филипа Филипова.

Запленяващи Владинова и Тасева в последното контролно преди Световното

Специални подаръци и пожелания за успех момичетата и треньорският екип получиха от уважаваната г-жа Мария Чепрянова - председател на клуб "Чар ДКС".

След края на контролното гимнастичките получиха цветя и картички за успех от малките гимнастички. 

Световното в Пезаро е първият голям форум за Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова и Лаура Траатс. Нашата петорка пази прекрасни спомени от домакина на престижния шампионат, тъй като по-рано тази година взе злато в многобоя на Световната купа, която се състоя на италианска земя. Първенството започва на 30 август и ще продължи до 3 септември. 

Вижте изпълненията на грациите: