Българската националка по художествена гимнастика Силвия Митева ще отпразнува рождения си ден... в залата. След триседмичната почивка, която грацията ни оползотвори на море в Поморие, а след това и на планина, състезателката ни отново тренира. За хубаво или лошо, Митева е в София за своя рожден ден. Днес гимнастичката ни става на 23 години и е по-амбицирана от всякога за следващите си състезания до края на сезона.

“За забавления не знам, аз не обичам да ходя много по дискотеки. Бяхме 10 дни на лагер в Поморие и си прекарахме много добре. После прекарахме още 5 дни на планина. На Мальовица. Катерихме се по върховете и беше много красиво”, разкри как е прекарала почивните си дни Силвия Митева.

За празника, грацията ни си пожела: “Най-вече здраве, защото това е най-важното, и само приятни моменти да имам. Да усещам любовта на хората около мен.”

Чудите се как една състезателка по художествена гимнастика празнува рожден ден? Ето как: “Първата половина на деня в залата, а след това с най-близките хора ще се почерпим някъде. Не знам. Аз не съм много по купоните. Това, че имам рожден ден, не значи, че ще правя някакво голямо празненство.”