Боксовата легенда Флойд Мейуедър и голямата звезда на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър са постигнали договорка да се изправят един срещу друг на боксовия ринг, съобщава британският таблоид The Sun.

Макгрегър трябваше да бъде на среща с фенове в Дъблин тази седмица, но е отменил изявата си, заради "неотложен ангажимент в Лас Вегас". Според изданието ирландецът е в града на хазарта за финални преговори с Мейуедър. Двамата вече са се разбрали за хонорарите си и други детайли около мача, който вече е определян като "първия мач за милиарди в бокса". "Договорът все още не е подписан, но всичко е уговорено и двубоят може да бъде официално обявен до две седмици", казва източник на The Sun.

За подобна среща се говори от доста време, въпреки че според мнозина би било абсурдно Макгрегър да се изправя срещу Мейуедър по правилата на професионалния бокс. Американецът няма нито една загуба в 49-те си мача на професионалния ринг. От друга страна той категорично отказва да влезе в октагона и да премери сили с ирландеца в ММА мач. При всички положения, и двамата ще увеличат много сериозно банковите си сметки, ако в крайна сметка боят се реализира.