„Никой не може да каже кога ще се роди, такава е била датата. Това е един хубав празник и е хубаво човек да е роден на празник, защото около него всички празнуват”, отсече президентът на боксовата ни федерация Марин Димитров, който отбелязва рождения си ден на днешния 8 март, който е световния ден на жената.

„Така е по-весело. Като сме в заведение, хората ме поздравяват и всички се чудят защо поздравяват мъж, а не жените на масата. Благодаря на всички, които са се сетили за мен. Довечера ще бъда в заведение, сега сме се събрали в офиса и черпя моите служители”, добави още Димитров, който първо почерпи колегите си.

„Многократно казах, че проведеното извънредно общо събрание беше много излишно и не навреме. Видяхте, клубовете застанаха зад нас, зад Управителния съвет, защото не аз управлявам бокса, а Управителният съвет. Не казвам нищо лошо за Румен Георгиев, но той е много далеч от бокса. Аз не съм се венчал на федерацията. Не беше редно в най-добрата година в българския бокс от 10 години насам, да почнем да говорим, че боксът е стигнал дъното”, коментира Марин Димитров пред Гонг.