Трикратна световна шампионка по художествена гимнастика – Мария Петрова, не пожела да даде прогноза преди големия сблъсък ЦСКА – Левски в събота. Може би заради фатализъм...

По ирония на съдбата, грацията ни е винаги в час със случващото се във футбола, и съвсем разбираемо, след като е съпруга, а следователно и неизменна част от ежедневието на Боби Михайлов.

“Не, зле съм с прогнозите, плюс това, ако поддържам някой отбор, той винаги пада... така че въздържам се от прогнозите”, сподели пред Гонг Мария Петрова, която най-вероятно ще е на Националния стадион “Васил Левски” в събота.

“Похвално е, че откакто Любо Пенев е треньор на ЦСКА, те нямат загуба. Аз не мога да кажа... аз съм фен на Ботев Пд. Нямам пристрастия, но според мен, по-добрият трябва да победи. Плюс това сега първенството е много по-интересно от преди. Преди се знаеше отрано кой ще спечели, докато сега стават изненади, което показва, че има някакво развитие. Дали в съдийството, дали в клубовете – футболистите...” – добави Мария Петрова.