Боксьорът Майк Тайсън подивял от яд, когато хванал Брад Пит в леглото със съпругата му.

Бившият световен шампион в тежка категория бил вбесен, когато видял Пит, по онова време неизвестен актьор, и бившата му съпруга, манекенката Робин Гивънс, да правят секс в леглото й в края на 80-те години. Това станало, след като краткотрайният им брак вече бил приключил.

В интервю за американско шоу Тайсън разкри: "Бях подивял от яд. Трябваше да видите лицето му, когато ме видя". Макар че минаха през бурен развод, който струваше на боксьора 10 милиона долара, той продължавал да ходи всеки ден в дома на Робин, за да правят секс, когато хванал Брад Пит. "Бяхме в развод, но всеки ден ходех в дома й, за да правя секс с нея. Предполагам, че в онзи ден Брад е отишъл по-рано от мен", сподели още Тайсън.

Впоследствие 47-годишният Пит се ожени за Дженифър Анистън, но бракът им приключи през октомври 2005 г. и сега той е сгоден за Анджелина Джоли. Тайсън е женен за третата си съпруга Лакиха Спайсър. Легендарният боксьор преживя много лични проблеми през 90-те години на миналия век, включително обвинение в изнасилване през 1992 г. и злоупотреба с наркотици.