Повече от две седмици след края на мача с Владимир Кличко, най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев отново се върна на сблъсъка с украинеца. Той сподели, че не мрази съперника си, който го нокаутира в петия рунд на мача в Хамбург. 

Според Кобрата, в спорта няма място за омраза и затова не иска да превръща съперничеството между тях във война. Той говори в предаването "ДикOff" по Нова Телевизия пред Сашо Диков. 

"Не трябва да превръщаме спорта във война, дори в лична такава. Затова ви казвам, че не мразя Кличко. След мача го поздравих в социалните мрежи и мисля, че това е достатъчно. Неведнъж казах, че грешката си е изцяло моя, не може да допускам такива пропуски в защитен план." 

"Най-много ме е яд на мен самия, защото не успях да победя и да зарадвам целия български народ. Но аз вярвам все повече в себе си след този мач. След него съм поне едно стъпало нагоре в професионалния бокс", сподели Пулев. 

Той пак се върна на номерата на Кличко преди двубоя, за които говори и на пресконференцията си пред българските медии в средата на седмицата. Кобрата пак се оплака заради ръкавиците, които е видял едва в деня на мача и са осигурени от лагера на украинеца. 

"Ако имаше някъде, където Кличко да може да лавира, това бяха ръкавиците. Не беше честно спрямо мен до самото начало на двубоя да не ги видя, да не ми ги дават, да нямам право дори да ги погледна."

"Иначе аз понасям на удари, но не и на всякакви. Когато те изпратят в нокаут, вече няма как. Аз можех и тогава да стана, но щях да съм като пиян на ринга. Яд ме е на мен самия, но така е трябвало да стане", сподели още Кубрат Пулев пред Нова Телевизия.