Играта на Gong.bg  и Biolectra приключи, а ето и победителите, които ще се радват на наградите, осигурени от Biolectra:

1-ва награда СПА уикенд за двама в хотел Амира, Банско и 2 опаковки с Биолектра получава С.Л.

2-ра награда Регулатпро Био + 1 опаковка Биолектра + 1 чаша Биолектра получава А.А.

3-та награда 2 опаковки Биолектра + 2 чаши Биолектра получава Р.С.

А ние междуврменно искаме да ви припомним за ползите от магнезия, защото колкото и да се говори за ползите от магнезия, като че ли никога не е достатъчно – или поне така изглежда, съдейки по това колко хора страдат от дефицит на този жизненоважен минерал, при това – без да подозират.

Особено много магнезий се изразходва по време на физически натоварвания и в стресови ситуации.

Ако получавате често крампи и спазми, ако се събуждате със схванат прасец, много вероятно е да страдате от липса на магнезий.

Решението е само едно – да си набавите количество от минерала под формата на бързоусвоим магнезий, който да запълни липсите и да ви осигури спокойствието, от което имате нужда, за да взимате важни решения или просто да продължите да извършвате всекидневните си дейности по нормален начин.

Много хора са удивени от ефекта на магнезиевите добавки за съня им – и това е ключово доказателство, че той действа и оправя дефицита в тялото.

За да се възползвате максимално от ефектите на минерала, търсете добавки, които се разтварят бързо и доставят максимално количество усвоим магнезий на тялото ви. Немският Биолектра Магнезий 243 е удачен избор, защото е качествен, с приятен вкус и е достатъчна само една ефервесцентна таблетка на ден - повече информация може да откриете тук.