Колкото и да се говори за ползите от магнезия, като че ли никога не е достатъчно – или поне така изглежда, съдейки по това колко хора страдат от дефицит на този жизненоважен минерал, при това – без да подозират.

Особено много магнезий се изразходва по време на физически натоварвания и в стресови ситуации. 

Ако получавате често крампи и спазми, ако се събуждате със схванат прасец, много вероятно е да страдате от липса на магнезий. 

Решението е само едно – да си набавите количество от минерала под формата на бързоусвоим магнезий, който да запълни липсите и да ви осигури спокойствието, от което имате нужда, за да взимате важни решения или просто да продължите да извършвате всекидневните си дейности по нормален начин. 

Много хора са удивени от ефекта на магнезиевите добавки за съня им – и това е ключово доказателство, че той действа и оправя дефицита в тялото.

За да се възползвате максимално от ефектите на минерала, търсете добавки, които се разтварят бързо и доставят максимално количество усвоим магнезий на тялото ви. Немският Биолектра Магнезий 243 е удачен избор, защото е качествен, с приятен вкус и е достатъчна само една ефервесцентна таблетка на ден - повече информация може да откриете тук.

И понеже идват месеците с много съботни мачове, каране на велосипед и маратони, Biolectra и Gong.bg организират игра, в която можете да спечелите не само така полезния магнезий, а и супер СПА уикенд за двама в хотел „Амира“ в Банско. 

Трябва само да се регистрирате за участие в нашата регистрационна форма – вижте тук.

Наградите са: 

1-ва награда: СПА уикенд за двама в хотел Амира, Банско и 2 опаковки с Биолектра

2-ра награда: Регулатпро Био + 1 опаковка Биолектра + 1 чаша Биолектра

3-та награда: 2 опаковки Биолектра + 2 чаши Биолектра

Стискаме ти палци, участвай тук