Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна в България, след като снощи бе нокаутиран от световния шампион Владимир Кличко в Хамбург. Пулев заяви, че съперникът му не заслужава никакво уважение и скоро ще даде специална пресконференция.

„Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен и на всички хора, които дойдоха в Хамбург, за да гледат и да ме подкрепят. Доказахме, че българите сме единен народ и доста топъл. Не можем да кажем, че не сме единни“, коментира Пулев пред множеството хора, събрали се на Летище София.

„Имам аркади, това е бокс, а не е художествена гимнастика. Продължавам напред, продължавам да се уча. Боксът е училище. Хората са свикнали да казват „горе главата“, моята глава няма как да бъде по-високо. Спах си нормално. Не е лесно да се бориш сам срещу огромна империя и мафия. Това мога да кажа“, допълни той.

„Наистина имаше много публика. Смея да твърдя, че по-голяма част беше българска. Имах чувството, че играя в България. Разбира се, че ми помогна. Тепърва ще правим анализите на мача. Не мисля, че подходих емоционално. Може да се каже липса на опит и шанс. Съмнява ме да ми даде реванш. Всичко се разви много бързо. Ще направим една пресконференция и ще си говорим на дълго и нашироко. Той не заслужава уважение, хората тук заслужават уважение. Ще говорим на пресконференцията“, завърши Кубрат Пулев.