Вече са ясни финалистките в конкурса „Мис Национален Отбор“ 2014, които ще се включат в едномесечния тренировъчен лагер. Провокирани от големия интерес към формата и множеството кандидатки тази година, журито излъчи 20 финалистки, вместо 16.

Така борбата за короната се очертава да е още по-оспорвана. Претендентките за талисмани на отборите по волейбол и футбол се оказаха поравно тази година. Най-трудно се оказва намирането на достойни кандидатки за титлата „Мис национален отбор“ по баскетбол.

Най-силно желаещи да се увенчаят с короната на Мис се оказаха момичетата от София, а изненадващо тази година сред финалистките има само по едно момиче от Пловдив и Бургас. На следващия етап на конкурса минават и едва две претендентки от Благоевград, за разлика от предишния сезон на риалитито, когато голяма част от финалистките бяха родом от там.

Мис Национален отбор

В следващия един месец на момичетата предстои преминаването през тренировъчния лагер, където ще се включат в различни обучения, които ще ги подготвят за ролята им на талисмани на националните тимове. А настоящите носителки на титлите се радват на последните си ангажименти като талисмани. Ангелът на българския волейбол – Виктория Колева, подкрепи за последен път като талисман националите в мачовете срещу САЩ преди броени дни във Варна.

Наскоро приключиха и снимките на новия рекламен клип на миските за конкурса, който вече се върти в ефира на БНТ. Новото видео е много по-провокативно от всички заснемани до сега от талисманките.

Новите коронясани участнички в конкурса ще се радват освен на голяма популярност и на една нова придобивка, която стана факт преди няколко дни, а именно атрактивно брандираният автомобил на „Мис Национален Отбор“, който ще помага на бъдещите миски да са неотлъчно до националните отбори и да ги подкрепят безрезервно през целия си мандат на талисмани.

Мис Национален отбор

За повече информация: www.missnt.com или страницата на „Мис Национален Отбор“ във Facebook: https://bg-bg.facebook.com/missnteam.


В подготовителния лагер ще се включат:

Боряна Богомилова Ангелова

Виктория Юри Ананиева

Дениз Антова Трифонова

Ива Любомирова Миланова

Иванка Михайлова Запрянова

Лилия Николаева Петрова

Мария Васкова Маркова

Надя Иванова Денова

Натали Божидарова Живкова

Неделина Костадинова Добрева

Никол Ночева

Николина Динева Тенева

Павлина Спасова Гешева

Полина Величкова Рускова

Радостина Бориславова Тодорова

Рени Николаева Койчева

Симона Веселинова Димитрова

Софийка Маркова Тодорова

Стефани Виктор Будинова

Теодора Георгиева Павлова