По време на третия ден от кастинга на „Мис Национален Отбор“ доброто настроение се превърна в тенденция, а мотивацията за победа сред претендентките се оказа по-силна от всякога. Към журито се присъедини още една популярна фигура от футболния терен. Вили Вуцов, който изигра ролята на треньор в редица футболни отбори, сред които Славия и Левски, днес се превърна в селекционер на българските красавици. „Сред толкова невероятни претендентки не ми остава нищо друго освен да се доверя на интуицията ми!“, сподели шеговито родният треньор.

Народните традиции продължиха и днес с връчването на домашна баница, правена специално за журито. Ася Стефанова, която е най-възрастната участничка до момента, сподели, че поддържа закръглената си фигура „с много инвестиции и практикуване на спорт - гребане с лъжица“. Голямата изненада, за журито се оказа, обаче фактът, че дамата е съученичка на Вили Вуцов – Ася и Вили са били в един випуск в спортното училище, където претендентката е тренирала лека атлетика. Четиридесет и шест годишната участничка смята, че може да се превърне в талисман и на трите отбора, като ги поддържа редовно с баница и други вкусотии, които повдигат духа.

В истинска феерия се превърна участието на Надя Денова, на която се наложи да танцува с ролкови кънки, преминавайки от култовата песен „You can leave your hat on“ през кючек и лебедово езеро. Чаровната претендентка предизвика бурни аплодисменти от страна на журито, когато изтанцува завладяващ танц с трибагреника на фона на класическа музика.

На 11-ти май към журито ще се присъедини волейболистът Теодор Салпаров. Той ще има тежката дума в избора на Мис Футбол, Мис Баскетбол и Мис Волейбол през последния ден от кастинга в София.

Вили Вуцов стана селекционер на Мис Национален Отбор