Миналата седмица легендата на кеча Хълк Хоган призова за забрана на използването на стероиди в развлекателния спорт. Хълкстърът разкри, че е събрал близо 40 милиона долара от нужните му около 80-100, за да създаде собствена федерация по кеч, с която да изкара Винс Макмеън извън този бизнес.

„Ако успея да направя това, което съм намислил в следващите няколко месеца, то ще представлява нещо, много по-голям от сегашната световна федерация, нещо невиждано. Мога да го сравня единствено с двигател, който се задвижва от въздуха, толкова е революционно. Ще е по-атрактивно от мачовете в клетка и Кечмания”, каза Хоган.

„В момента Винс предлага най-доброто в кеча, но не е чак толкова качествено. Всички се борят като роботи. Липсват ярки звезди, липсва идея, няма ги хората, които виждат изкуството в този вид борба, Мисля, че империята на Макмеън ще рухне, ако аз осъществя мечтата си”, продължи легендата.

„Последния път, когато говорих с шефа, бе след като ми звънна и ми предложи да се боря със сина му Шейн на Кечмания. Аз го попитах, защо точно с него. Защо не с Грамадата, защо не с Ледения. Той не ми даде задоволително обяснение и оттогава не съм го чувал. Макмеън никога не би разрешил да има мач между Хълк Хоган и Ледения Стив Остин”, завърши най-голямата звезда в кеча за всички времена.