Шведският боксьор в тежка категория Робърт Хелениус (25-1, 16 KO)заяви, че ще нокаутира предстоящия си съперник Дилиан Уайт (22-1, 16 KO) и по този начин ще съсипе мечтите му да се изправи срещу шампиона на WBC Дионтей Уалдър. Двамата ще се изправят един срещу друг тази събота на стадион "Милениумг" в Кардиф в една от подгряващите битки на събитието, в което накрая на ринга ще излязат Антъни Джошуа и Карлос Такам.

"Определено ще спечеля с нокаут. Той със сигурност ще се строполи на земята. Знам, че ще бъде трудна битка, но по-трудна ще бъде за Дилиан. Ще добавя още една загуба към рекорда му. Надявам се той да се бие с мен, а не да тича около ринга, както предполага репутацията му", заяви Хелениус.

"Това ще бъде моята битка, не неговата, не ми пука какво може той. Видях как той беше нокаутиран от Джошуа, сега ще го сполети същата съдба. Не се заблуждавайте, идвам в Обединеното кралство, за да го завладея", добави той.

"Тази битка ще ме приближи до световната титла. Искам да се бия с Уайлдър, знам, че мога да нокаутирам и него, и ще го направя, ако ми се отдаде такава възможност. По мое мнение Джошуа е най-добрия боксьор в тежка категория в момента. Разбира се, че искам да се бия и с него", завърши Хелениус.