В израз на благодарност към отдадеността и постоянството на феновете на PlayStation® и бизнес партньорите, Sony Computer Entertainment представи лимитирана серия PS4, която наподобява оригиналния вариант на първата PlayStation конзола специално за благотворителния търг на Дарик радио.

Юбилейната серия е ограничена до само 12,300 броя в световен мащаб.

PlayStation България в лицето на Симеон Бангеев и екипа му ни даряват този абсолютен коледен подарък за някое дете и така някой татко или мама ще помогнат и на още някое детенце в нужда.

Звездата Ася Йочева вече изяви желание да бъде активен участник в търга с идеята да придобие този продукт, като по този начин даде своята лепта за благотворителната ни кауза.

Но това не е всичко – екипа на PlayStation България по традиция ще зарадва и футболните фенове, давайки им възможност да посетят двата предстоящи полуфинала за Шампионската лига. Мачовете са на 5/6 и 12/13 май, тепърва предстоим да узнаем кои са съперниците в тях, но гаранция до този етап достигат най-добрите. 2 билета за първите полуфинали и 2 билета за реваншите, седмица по-късно! Уникална футболна емоция!

А ако искате да закупите някой от продуктите по време на търга, днес имате тази възможност до 17 часа на Фейсбук страницата на търга ТУК!