Световният шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър и неговият екип не отговарят на предложенията на носителя на три пояса Антъни Джошуа за мач между двамата, който ще определи новия абсолютен шампион в дивизията.

Джошуа има насрочен мач за средата на април на "Уембли" в Лондон, но все още не е ясно кой ще бъде негов съперник. Британецът на няколко пъти каза, че основната му цел е двубой с Уайлдър за обединение на титлите, но Хърн твърди, че американецът отбягва предложението. "През последните няколко седмици изпратих пет или шест имейла на Шели Финкъл (б.р. промоутърът на Уайлдър), но не получихме никакъв отговор. Те са решили, че не искат да се бият с Джошуша. Ние им предлагаме честна подялба на парите и два мача - един във Великобритания и един в САЩ. Но Уайлдър дори не си вдига телефона, така че няма шанс този мач да се реализира", коментира Хърн.

Мениджърът на Джошуа разкри, че води преговори с Дилиан Уайт, Тайсън Фюри и Джарел Милър, като за момента най-вероятно изглежда своя шанс да получи Милър. Изискванията на Уайт са твърде големи от финансова гледна точка, а разговорите с Фюри все още са неясни, обясни Хърн. /БГНЕС