Този уикенд ще се проведе вторият турнир Джаго Интер Къп. На състезанието ще се играят над 10 официални и неофициални дисциплини във всички категории – Open, Жени, Мъже, Младежи, Ветерани, Избери партньора си /DYP, Смесени двойки и други. 

Участниците от официалните категории ще получат точки, валидни за Международната и Националната Ранглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и осигурен и гарантиран награден фонд.

В клубната база на СК „Джагоарс”, която се намира в Спортен бар „Академията” на бул. Тодор Александров” 64, ниво -2, ще се съберат над 70 професионални състезатели както от спортните клубове към Българската федерация по футбол на маса и големите градове (София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Созопол): STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA, NINJA SEAGULLS и THE BLACK KNIGHTS, така и състезатели от чужбина – Румъния, Сърбия, Украйна.

“ДЖАГО ИНТЕР КЪП II 2016” ще се проведе на последният модел професионални маси Роберто спорт  от 2016 – Top Speed, както и на официалната маса Адреналин. Събитието е официален турнир към Международната федерация по футбол на маса и е с ранг  “PRO TOUR” (http://www.table-soccer.org/page/jago-inter-cup-ii). 

Битката е уникална по рода си и обещава много професионализъм и спортни емоции. На турнира могат да участват всички желаещи. Регистрацията за турнира е възможна както на място – в петък (03.06) от от 19:00 до 19:45 или в събота (04.06) от 9:00 до 09:30,  така и онлайн на: http://register.jagoars.com или по имейл: register@jagoars.com. 

Събитието ще започне в петък - 03.06 с битка между градовете София и Стара Загора. В сблъсъка ще вземат участие женски (кап. Е.Атанасова) и мъжки (кап. С. Георгиев) Софийски отбори, които ще се изправят срещу подготвените представители на Стара Загора (кап. Д. Бисеров) в приятелски мачове. Последните ще започнат съответно от 19 и от 19:30. В 20:00 ще започне OPEN MIXED DOUBLES /смесени двойки/ за всички, които искат да се включат в смесения формат - мъж & жена и DYP за тези, които няма да участват в OM.

В събота - 04.06 ще се играят дисциплините по ЕДИНИЦИ - жени (WS), опън (OS), младежи (JS) и ветерани (SS). Те ще се проведат в две фази - Квалификации и Елиминации. Начало 09:00 ч.

В 13:00ч. ще започнат и категориите Junior & Senior Singles.В 14:00 ч. ще започне основната Елиминационна фаза за Open Singles, а от 16:30 ч. ще започне и категорията Women Singles. В 20:00ч. ще се проведат Финалите за съботните дисциплини. В неделя - 05.06 ще се играят дисциплините по ДВОЙКИ - жени (WD), опън (OD), младежи (JD) и ветерани (SD). Те ще се проведат в две фази - Квалификации и Елиминации. Начало 09:00ч.

В 09:00 ч. ще започне категорията Women Singles, а от 14:00 ч. ще започнат и категориите Junior & Senior Doubles. В 15:00 ч. ще се играят категориите Open Doubles. В 20:00 ч. ще се проведат Финалите за неделните дисциплини.