Десетки зрители станаха свидетели на финалните серии за определяне на победителите от трите групи на Националния турнир по боулинг "Фантастико оупън", който завърши в столичната зала "Joy Station". 

В продължение на една седмица над 80 състезатели играха в рекордното 85-то издание на надпреварата с награден фонд от 5 000 лева. След драматична финална игра Диан Динев триумфира като победител в Група „А”, след победа с 193 на 182 точки над Радослав Тенчев. 

Събитията на пистата бяха решени в последните два фрейма, които бяха завършени със страйк от Динев за успеха му в първия за годината турнир по боулинг. Трети и четвърти завършиха Асен Петров и Пламен Станчев. Победител в група „В” стана Теодора Константинова, която победи също в инфарктен финал Диди Илиева с 179 на 177 точки. В Група „С”  трофеят за първото място спечели Христо Димитров, който се наложи с 158 на 119 точки над Яна Динева, дъщеря на големия победител Диан Динев. 

Призьорите бяха наградени с парични награди и безплатни бонус игри в Joy Station- Студентски град, а победителите в трите групи си тръгнаха и с купи, които бяха връчени от Теодора Дончева – главен организатор на "Фантастико оупън" . Следващият турнир от веригата ще бъде от 10 до 16 февруари отново в Joy Station.