Тази седмица се оказа доста интересна за Марк Хънт и UFC. Всичко започна с премахването на Хънт от главното събитие на UFC в Сидни заради коментарите, които той направи за здравето си и в частност за възможни мозъчни травми. След това новозеландецът реагира на отстраняването си със съобщение в социалните мрежи, което беше изпълнено с ругатни по адрес на Дейна Уайт, а след това Хънт обвини организацията, че е провалила срещата му само защото в момента тече съдебен процес срещу нея, който е повдигнат именно от него. Ето какво имаше да каже по тази тема президента на UFC Дейна Уайт:

"Той винаги ме напада, винаги аз съм му виновен за нещо. Понякога трябва да защитите тези хора от самите тях и аз правя точно това в този момент. Той направи изявление, че винаги съм го мразил. Аз не мразя Марк Хънт, никога не съм го мразил. Той знае, че аз наистина съм бил добър с него", заяви Уайт.

И така, очаква ли Уайт извинение от страна на Хънт?

"Не, в никакъв случай не очаквам извинение от негова страна", заяви с усмивка на устата Уайт.

Роби Лоулър и Рафаел дос Аньос ще оглавят събитието на UFC в Уинипег

Хънт е нападал словесно Уайт на няколко пъти през последните няколко години и винаги е изглеждало, че той е на прага да напусне UFC. Но това не го е възпрепятствало да приема битка за организацията. Докато Хънт определено ще трябва да се постарае доста, за да докаже, че коментарите му за мозъчни травми са наистина просто шеги, извадени от контекста, силно се съмняваме, че нов съдебен процес между Хънт и UFC ще помогне на взаимоотношенията между "Супер Самонеца" и организацията.