Един от основните претенденти за титлата на UFC в тежка категория Франсис Нгану, влезе с гръм и трясък в организацията, нокаутирайки всичките си опоненти, откакто направи дебюта си в Октагона в края на 2015-та година.

Нгану (10-1) е толкова впечатляващ през последните две години, че президентът на UFC Дейна Уайт вече нарича французинът следващата голяма звезда в тежка категория, въпреки нежният му, лек говор, който изобщо не подхожда на зловещото му представяне в клетката.

"Харесвам Франсис Нгану. Мисля, че той би могъл да бъде следващата голяма звезда в тежка категория. Слушай, когато си лошо момче, езикът няма значение. Всичко е свързано с това как се представяш... погледнете Андерсон Силва. Списъкът продължава и продължава. Всичко е въпрос на умения и представяне", заяви Уайт.

Надяваме се, че главата на Нгану няма да избухне, когато той се изправи срещу най-тежкия си противник до сега, бившия ММА и кикбоксов шампион Алисър Овърийм, който ще се опита да повали "Хищникът" в UFC 218 този декември в Детройт.