Откакто Ронда Раузи изненадващо се появи на WrestleMania 31, където тя беше представена на тълпата от "Скалата" (Дуейн Джонсън), слуховете за нейно евентуално преминаване от света на смесените бойни изкуства към света на световната федерация по кеч зачестиха главоломно. Сега изглежда, че бившата шампионка на Ultimate Fighting Championship най-накрая изглежда готова да направи тази крачка.

Когато Раузи се появи за първи път на сцената на WWE в WrestleMania31, тя все още бе непобедена шампиона на UFC в категория петел и появата и бе сметната просто като еднократна авантюра. Сега обаче, след като Раузи загуби последните си две битки в света на смесените бойни изкуства срещу Холи Холм и Аманда Нунес, тя вече няма планове да се бие отново и това засили още повече слуховете, че Раузи ще се появи в WrestleMania34 за битка срещу някоя от най-големите звезди на Световната федерация по кеч.

Семената за нейно преминаване за постоянно в WWE са засадени, а по-рано тази седмица  Дейв Мелцер (журналист пряко свързан със Световната федерация по кеч) дори съобщи, че Раузи тренира в тренировъчния център на WWE в Орландо, Флорида.

Предварителният план на Световната федерация по кеч е да изправи два отбора от по четири жени една срещу друга. Първият отбор е на WWE и е в състав: Шарлот, Саша Банкс, Бейли и Беки Линч, а вторият е на Раузи, която приветства в отбора си Шейна Баслер, Джесамин Дюк и Марина Шафир. 

През лятото WWE организира първия си турнир наречен "Mae Young Classic" - турнир, в който участват 32 от най-добрите жени борци от цял свят. Баслер, която вече подписа постоянен договор с организацията, помете всичко по пътя си към финалите, където загуби от японската сензация Каири Сане. Раузи, Дюк и Шафир присъстваха на финалите и дори влязоха в малка конфронтация с останалите звезди на WWE, което бе заснето и от камера.

В края на видеото Роузи се изправи пред Шарлот и й заяви: "Ти избираш времето, ти избираш мястото!".

Всички знаци сочат към дебют на Раузи в WrestleMania34 в Ню Орлиънс през следващия април, което най-вероятно ще бъде най-голямото събитие в историята на WWE.