Цено Ценов бе единодушно преизбран за шеф на Европейския комитет по борба (СЕЛА). За българина това е пети мандат. Той управлява организацията вече 18 години, информира официалният сайт на Българската федерация по борба.

По устав първо се избира Изпълнителен комитет, а после следва нов избор за президент.

На конгреса в Тбилиси (Грузия) Ценов  влезе в Изпълкома още на първи тур, като събра най-много гласове -  27 от 35. Мястото си в управленския орган запазиха още генералният секретар на Руската федерация Георгий Брюсов и Теодорос Хамакос (Гърция), член на бюрото на Международната федерация по борба (ФИЛА). Като нови членове място в организацията намериха Дитман Карл-Мартин - генсек на Германската федерация, Кристиян Потораш - дългогодишен председател на Румънската федерация и Юка Раухала - вицепрезидент на Националния олимпийски комитет на Финландия.

Ценов бе единственото предложение за кандидат за президент и бе избран с пълно мнозинство. Българинът е и член на бюрото на ФИЛА.

Мястото си в управата не успя да запази Давид Мартинети (ФИЛА), син на досегашния шеф на ФИЛА Рафаел Мартинети. А сърбинът Ненад Лалович си направи самоотвод, защото временно оглавява президентския пост на ФИЛА.

Делегатите бяха запознати с мерките, които се вземат за презентацията на борбата пред МОК и запазването й в олимпийското семейство. Предстои подписване на договор между ФИЛА и мощна маркетингова компания от САЩ или Русия, която ще води презентацията на борбата пред МОК през май в Санкт Петербург.