Боряна Калейн десета в многобоя, класира се за финалите на топка и лента в Москва

Боряна Калейн<strong> източник: facebook.com/BGRGfederation/</strong>

Боряна Калейн източник: facebook.com/BGRGfederation/

Боряна Калейн завърши десета в многобоя при индивидуалистките и се класира за финалите на топка и лента на Гран При, който се провежда в Москва. 

Грацията  игра в първия поток и събра сбор от 61.150т.(15.650 за обръч, 17.050 за топка, 13.400 за бухалки 15.050 за лента).

Боряна допусна няколко грешки, които на този етап са нормални, тъй като всички са сложили изключително много трудности в композициите си, защото по новия правилник оценката за трудност е отворена и ако гимнастичките си направят заложените елементи си гарантират предно класиране.

Първа стана Дина Аверина(Русия), носителка на сребърния медал сестра й Арина Аверина, а бронзовият медал спечели трета рускиня - Юлия Бравикова.

В съпътстващия турнир при жените след първите два уреда Ерика Зафирова е седма като резултат във временното класиране след изпълненията на обръч и топка, но за протокола се нарежда пета като класиране, защото официално участват само по две от държава.

В неделя са другите два уреда - бухалки и лента, а по регламент в съпътстващия турнир няма финали, а само многобой.

Свързани материали

  • Калейн спечели контролното преди Москва, травмата спря Владинова Калейн спечели контролното преди Москва, травмата спря Владинова
  • Владинова и Калейн ще ни представят на Световните игри във Вроцлав Владинова и Калейн ще ни представят на Световните игри във Вроцлав
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Боряна Калейн

Други спортове