ОСК „Левски” за пореден път разработва програми с абсолютно безплатни занимания за учениците по време на лятната ваканция.

Финансовата криза със сигурност ще съкрати отдиха на море или планина, но има вариант детето ви да спортува и да се забавлява без това да натежи финансово на семейния бюджет.

Директор маркетинг към синия клуб- Ванина Миланова информира, че вече се сформират групи и се уточняват часовете за тренировки в 6 вида спорт- лека атлетика, баскетбол, бокс, ръгби, кану- каяк и таекуондо. Първите четири детето ви може да посещава на стадион „Георги Аспарухов” в съответните зали. За кану- каяка заниманията са на гребна база „Панчарево”, а таекуондото е на стадион „Раковски”.

Желаещите могат да направят справка в сайта на ОСК Левски или да проверят на място графика на тренировките.

Платено, макар и с минимална такса от 3лв. вход без инструктор и 4лв. с инструктор, е плуването и плажа на басейн Спартак.

По- добре да спортува, отколкото безцелно да се шляе по улиците вашето дете. Заниманията по време на лятната ваканция се организират и от другите столични клубове.

Родители, проявете творчество и заедно с детето ви изберете подходящия спорт, възползвайте се от лятната програма, защото освен здраве, така възпитаваме дисциплина и дори под формата на игри, забавлението е сигурно. Ваканция със спорт!