Бившият световен шампион в пет различни категории Флойд Мейуедър-младши се разглези подобаващо за рождения си ден, подарявайки си нов луксозен частен самолет. Мултимилионерът навърши 41 години в събота и се похвали с новия си подарък.

Мейуедър, който не се свени да се хвали с богатството си, написа под публикацията със снимките: "Имам нов самолет за рождения ми ден #AirMayweather".

Пенсионираният боксьор ще се радва на новия си луксозен самолет, който предлага кожени седалки, интериор от хром и няколко телевизора. Този самолет е и третия в колекцията на американеца. Той има един, наречен "Air Maywaether 1", а през 2016-та години закупи и зашеметяващият поръчков 12-местен "Gulfstream III".

Мейуедър получи и други скъпи подаръци... от самия себе си. Някои от тях са абсурдно скъп часовник, множество бижута, спортно Бугати и лимузина Ролс Ройс.

Американецът закръгли професионалния си рекорд на 50-0, когато победи с технически нокаут в 11-ия рунд Конър Макгрегър в среща, която докара и на двамата атлети по над сто милиона долара. Мейуедър настояваше, че това е последната му битка, но оттогава се появиха слухове, че той може да се впусне в авантюра в света на смесените бойни изкуства.

Въпреки това екстравагантният американец наскоро окончателно сложи край на преговорите, като заяви: "Вече победих Макгрегър", а ирландеца от своя страна му пожела щастлива пенсия.