Един от най-големите промоутъри в света на бокса Франк Уорън обяви своя масивен списък с грандиозни срещи, които иска да финализира през 2018-та година, а някои от тях са наистина дългоочаквани.

Започвайки от средна категория, Уорън добави двубой в тежка категория, една среща в лека категория и една в категория перо.

Говорейки пред популярно американско предаване, Уорън се е насочил към изключителни двубои, включващи боксьори като Били Джо Сондърс, Тайсън Фюри, Васил Ломаченко и победителя от срещата межди Лий Селби и Джош Уорингтън.

"Бих искал да направя среща между Били Джо Сондърс и победителят от двубоя между Головкин и Канело. Също така искам и среща между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, това би било една страхотна британска битка", заяви Уорън.

Що се отнася до един от най-проспериращите бойци на Уорън, Тери Фланаган, промоутърът заяви: "Тери иска да се бие с Ломаченко, който според мен е най-добрият боксьор на сцената в момента. Той наистина иска да се бие с него, но преди това Тери трябва да спечели титлата на WBO срещу Морис Хукър на 14-ти април, което е една изключително трудна задача".

"След това имаме победителя от двубоя между Джош Уорингтън и Лий Слеби, който искам да изправя срещу Карл Фрамптън, ако той обаче се справи с Нонито Донайре. Това са много добри срещи, за които ще направим всичко възможно, за да се случат", завърши Уорън.

Реално погледнато, обаче, Тайсън Фюри все още не е дал времева рамка за своето завръщане, въпреки че е свалил доста килограми в последно време и вече изглежда готов за действие. Сондърс пък първо трябва да се справи с Мартин Мъри, а в същата вечер е и двубоят на Тери Фланаган, докато картинката в категория перо ще стане малко по-ясна през следващите няколко месеца.