По-малко от два дни ни делят от дългоочакваната среща. Яростните съперници в тежка категория Дейвид Хей и Тони Белю ще се сблъскат за втори път в събота вечер в "О2 Арена" в Лондон, а срещата между тях ще може да наблюдавате директно в каналите на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Двамата се срещнаха на същото място миналия март, когато смятаният за абсолютен аутсайдер Тони Белю шокира феновете на спорта, побеждавайки Хей чрез технически нокаут в 11-ия рунд.

Имаше много полемики около крайния резултат, тъй като Хей разкъса ахилеса си в 6-ия рунд и стана боксьор на един крак по средата на двубоя. В крайна сметка той загуби, след като падна на пода за втори път и от неговия ъгъл решиха да хвърлят бялата кърпа.

Оттогава бившият шампион в полутежка категория Тони Белю стана далеч повече от тотален аутсайдер, но днес отново признава, че хората все още очакват той да загуби.

"Хей направи голяма грешка, когато ми каза да се наслаждавам на последните ми 15 минути слава. Това обаче няма да са моите последни 15 минути, а неговите. Нека им се наслаждава пълноценно, защото след тях неговата кариера ще приключи", заяви Белю.

"Аз съм роден аутсайдер. Винаги съм бил такъв. Аз съм човекът, който се очаква да бъде нокаутиран. Винаги се боря за живота си и в събота вечер не се заблуждавам, че една грешка би ме изпратила в болницата. Би трябвало да бъда нокаутиран за два рунда, но за пореден път ще шокирам още няколко души", завърши бившият шампион в полутежка категория.

Дейвид Хей: Белю няма да чуе последния гонг