Бившият световен шампион в две категории Дейвид Хей (28-3, 26 KO) обеща, че предстоящият му опонент Тони Белю (29-2-1, 19 KO) няма да чуе последния гонг в срещата реванш между двамата, която ще се проведе тази събота в "О2 Арена" в Лондон, Англия, а цялата боксова галавечер ще можете да наблюдавате директно в каналите на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

"Бързината, точността и концентрацията ще са на моя страна в събота вечер. Възможно е да не победя още в началните рундове, дори е по-вероятно това да се случи в по-късните. Винаги съм се стремял да нокаутирам опонента пред себе си в началото на срещата, но може би този път ще пробвам нещо различно. В крайна сметка ,обаче, двубоят ще завърши чрез нокаут, технически нокаут, намеса на рефера или хвърлена кърпа, но Тони Белю няма да чуе последния гонг", заяви Хей.

Първият двубой между Хей и Белю се проведе през март 2017-та година, а в него Белю, който непосредствено бе преминал от полутежка в тежка категория, поднесе една от най-големите изненади за годината, побеждавайки Хей с технически нокаут в единадесетия рунд Хей.

Сега нова загуба на бившия шампион в две категории ще сложи край на неговата кариера. Точно поради тази причина Хей се обърна към услугите на прословутия ветеран при треньорите Исмаил Салас, който тренира няколко от най-добрите атлети в спорта - включително и шампиона на WBA в лека категория Хорхе Линарес. За да насочи цялото си внимание върху Хей, Салас дори временно напусна тренировъчни лагер на Линарес за предстоящата му битка през следващата седмица с украинската суперзвезда Васил Ломаченко.

Отдадеността на Хей и на неговия нов треньор е налице, но има ли още сила в ръцете на някогашния нокатьор ще разберем в събота вечер.