Българският боксьор Тервел Пулев изрази мнение, че съперниците, срещу които се изправя не са така лесни, както се говори. Пулев се прибра у нас само ден, след като подчини украинеца Артьом Редко. На Летище София боецът говори за всички по-злободневни теми около себе си, както и за брат си Кубрат.

„Другата седмица ще се бия пак. До края на този месец ще се имам мач в Германия. Имам съперник, но все още не е сигурно на сто процента и няма да го обявявам. Щом всичко се потвърди, ще го обявим официално. От утре започвам подготовка за мача, нямам време за почивка и отпускане“, започна Пулев пред NOVA.

„Съперниците срещу които се изправям, не са толкова лесни, колкото всички си мислят и говорят. Аз бях достатъчно подготвен и бях по-класният боксьор. И мисля, че го показах“, добави Тервел.

„Понесох някои удари, но дори когато отидеш в гората за дърва, все някоя треска ще те удари. Преди двубоя Кубрат ми препоръча да имам по дефанзивна тактика“.

„Съперниците срещу които се изправям не са толкова лесни, колкото всички си мислят и говорят. Аз бях достатъчно подготвен и бях по-класният боксьор. И мисля, че го показах“, добави Тервел Пулев.

„Нуждая се от такива мачове за да трупан увереност. Твърде рано е да говорим до къде съм стигнал. Знам, че има още много работа пред мен“, ,продължи изявлението си боксьорът.

„Първата ми цел е да се изкача по-бързо в ранглистата“.

Запитан за Антъни Джошуа и за шансовете на Кубрат Пулев да победи, Тервел обясни: „В двубоя с Такам не можахме да видим на какво наистина е способен Джошуа. Мачът все пак бе прекратен от рефера. Но най-вероятно Джошуа щеше да бие и по точки“.