Бившият обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) не спира с гръмките изказвания преди дългоочакваното си завръщане на ринга, което ще се състои този уикенд в Манчестър, Англия. Този път "Циганският крал" заяви, че ще целуне краката на този, който успее да го победи.

"Ако не мога да избърша ринга с всеки от настоящите боксьори в тежка категория, тогава веднага ще застана на колене пред този, който ме победи и ще му целуна краката. Ето толкова съм уверен в себе си, когато казвам, че ще пребия всеки един от тях", заяви Фюри.

29-годишният британец ще се завърне на ринга след 31-месечно отсъствие в двубой срещу албанеца с швейцарски паспорт Сафер Сафери и е напълно уверен, че може да се справи с него и с всеки друг в тежка категория.

"Великият Шугър Рей Леонард се завърна през 1987-ма година след три годишно отсъствие и се би с един от най-добрите боксьори в средна категория (Марвин Хаглър) и го победи. Така че, ако не мога да се завърна с победа, очевидно не съм толкова добър, за колкото се мисля. А, ако съм толкова добър, за колкото се мисля, тогава бих могъл да победя всеки. Най-вероятно ще победя Сафери без проблем. Ако не мога да победя Джошуа, Уайлдър, Сефери или някой друг, тогава ще призная, че никога не съм бил добър и никога не е трябвало да стъпвам на ринга. Аз ще бъда никой, ако загубя в събота вечер. Това е суровата реалност", добави бившия шампион.