Бившият обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) продължава с усилената подготовка за своето завръщане, което ще се състои на 9-ти юни в Манчестър.

Самопровъзгласилият се за "Цигански крал" британец е свалил около 50 килограма с помощта на новия си треньор Бен Дейвис. Не ви се вярва, нали? Е, уверете се сами от снимката по-долу. Устатият бивш шампион побърза сам да се похвали с постигнатите резултати.

 

Heres another 1 just to keep yall going! 😍😍😍🤪😜😜👙 @myoddballs for support of testicular cancer.

Публикация, споделена от Tyson Fury (@gypsyking101) на

Фюри не е излизал на ринга, откакто надделя над бившият крал в тежка категория Владимир Кличко през ноември 2015-та година, спечелвайки титлите на IBF, WBA, IBO и WBO.

Впоследствие обаче британецът беше принудително свален като шампион на IBF, а след това самият той доброволно се отказа от коланите на WBA, IBO и WBO. През този период той изпадна в дълбока депресия, посегна за момент към наркотиците и качи теглото си до смущаващите 170 килограма.

Сега, за радост на боксовите фенове, Фюри изглежда в добро физическо и психическо състояние и готов за водене на нови битки на професионалния ринг.