Бившият шампион на WBC Бърмейн Стивърн (25-2-1, 21 KOs) е единственият опонент, който настоящия шампион на организацията Дионтей Уайлдър (38-0, 37КО) не е успя да нокаутира в деветгодишната си професионална боксова кариера.

Това няма да се промени тази събота вечер, според Стивърн, когато двамата отново се изправят един срещу друг в "Барклейс Център" в Бруклин, Ню Йорк. Уайлдър спечели убедително първата битка между двамата чрез съдийско решение, но Стивърн показа добра брадичка, която пое някои от най-добрите удари на "Бронзовия бомбардировач".

"Никой не може да ме нокаутира. Няма да се случи. Никога не се е случвало. Искам да кажа и друго, докато не мине битка, независимо дали е Уайлдър или някой друг, не искам да говоря с никого. Искам да дойдете и да говорите с мен след битката. Ако имате някакви въпроси, можете да дойдете и да ме питате след края на битката. Защото съм сигурен, че въпросите, които имате сега за мен, няма да бъдат същите, когато битката свърши. Гарантирам ви това", заяви самоуверено Стивърн.

Е единствената среща на Стивърн, откакто Уайлдър го детронира през 2015-та година, 39-годишният боксьор преодоля нокдаун в първия рунд, за да победи Дерик Роси (31-13, 15КО) чрез съдийско решение преди почти две години в Лас Вегас.

"Всички могат да говорят каквото си искат. Важно е какво ще се случи на 4-ти ноември. Това е от значение. Той може да каже, че ще ме нокаутира и аз мога да кажа, че ще го нокаутирам. Няма никакво значение. Има значение какво ще се случи на 4-ти ноември. Точка!", заяви Стивърн.