Легендарният промоутър Боб Арън сподели, че би било "лудост, глупаво и най-тъпото нещо" от страна на детронирания световен шампион Антъни Джошуа да търси реванш срещу Анди Руис, след като преди броени дни сензационно бе победен от мексиканеца.

Именно бърз реванш е това, което всички очакват и за което моментално заговори промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

Арън, който е промоутър на Кубрат Пулев, не скри своята изненада от случилото се в "Медисън Скуеър Гардън". "Не бих го предвидил", каза Аръм, който е организирал няколко от мачовете на Руис. "Анди е доста добър боксьор. Той има бързи ръце и скоростни крака. Но няма никакъв удар."

"Той е бил с много хора, които не могат да кажат думата бой и ги е побеждавал, но той не можеше да ги нокаутира. Фактът, че нокаутира боксьор като Джошуа, когото съм виждал по телевизията и на живо срещу Джоузеф Паркър, ме шокира."

"Анди Руис е прекрасен човек, но не е Владимир Кличко. Ако Джошуа успее да оцелее срещу Кличко, който може да удря, и да го нокаутира, как по дяволите Руис го победи? Освен ако не беше Джошуа на ринга. Това е нещо, което може да се случи. Може би не е тренираш достатчъно. Може би е имал контузия. Когато се случи нещо такова, може никога повече да не е този Джошуа."