Дейвид Хигинс, промоутър на световния шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър, предупреди шампиона на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа да не гледа прекалено напред към двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, тъй като все още не е преминала срещата с неговият боксьор.

През последните няколко седмици имаше много разговори относно потенциална обединителна среща между Уайлдър и Джошуа. Преди това, обаче, британецът ще трябва да се изправи срещу Паркър на 31-ви март в Кардиф, Уелс. Уайлдър със сигурност ще бъде на първия ред за този двубой и планира да предизвика победителя от него.

Уайлдър мина през огъня, за да нокаутира Ортис в края

"Всички разговори за Дионтей Уайлдър ми идват прекалено много, мисля, че Антъни Джошуа гледа през Джоузеф Паркър, а това е  опасно. Джошуа ще направи сериозна греша, ако подцени Паркър. Едно нещо е да анализираме тихичко бъдещите възможности, но те прекаляват. Просто не забравяйте, че пред Джошуа ще има един непобеден боксьор, който никога не е бил пращан в нокдаун, а на всичкото отгоре разполага и със светкавично бързи ръце и страхотна работа с крака", заяви Хигинс.

Освен това, Хигинс е доста впечатлен от продължаващия все още тренировъчен лагер на Паркур и заяви, че неговият боксьор е много съсредоточен и много мотивиран за предстоящата среща.

"Паркър в момента е много спокоен и доста уверен. Той знае силните и слабите страни на Джошуа, но ако сте забелязали, когато Джошуа беше попитан за слабите страни на Паркър, той не каза нищо. Истината е, че Паркър няма слаби страни. Смятам, че той е с едни гърди напред, ако трябва да съм честен", завърши Хигинс.