Промоутърът на Антъни Джошуа, Еди Хърн, отрече твърденията на Джоузеф Паркър за получената нищожна оферта за битка с британската суперзвезда в бокса и призова хората на нозозеландеца да възобновят преговорите.

Шампионът на WBO в тежка категория изрази гнева си в социалната мрежа Twitter относно предложената му сделка за битка с Джошуа.

"Антъни Джошуа, благодаря ти, че ми предложи по-малко от половината на това, което си платил на Мартин (Чарлс)! Наистина ли искате да се бием? Направете сериозно предложение", се казва в публикацията на Паркър.

Но Хърн отговори на призива на Паркър за "сериозна оферта", като призова новозеландеца да поднови преговорите за битка с Джошуа през 2018-та година.

"Не съм сигурен какво са казали на Паркър, но неговата публикация е некоректна. То дори не са отговорили на моята оферта, освен чрез разни публикации в социалните мрежи. Нас не ни интересува какво те пишат там. Ако искат битката да стане факт, трябва да излязат от социалните медии и да си вдигнат телефона", заяви Хърн.