Бившият шампион на Световната боксова организация (WBO) в тежка категория Джоузеф Паркър (24-1, 18 КО) вярва, че ще нокаутира британеца Дилиан Уайт (23-1, 17 КО), когато двамата се изправят един срещу друг на 28-и юли в "О2 Арена" в Лондон.

"Мисля, че първият удар в нечия брадичка ще сложи край на мача. Този удар обаче със сигурност няма да бъде в моята брадичка. Тази среща ще завърши с добър за мен резултат", заяви Паркър.

"Боксът е интересна игра, в която един удар в подходящото време, без значение колко е здрава брадичката ви или колко е силен удара, може да промени цялата среща. Но казвайки това, все още съм напълно уверен, че ще спечеля с нокаут", добави бившия шампион.

Интересното в двубоя между Паркър и Уайт е факта, че и двамата имат само по една загуба на професионалния ринг, като и в двата случая тя е нанесена от един и същи боксьор - Антъни Джошуа.

Има голяма вероятност победителя от тази среща да получи нова възможност за реванш срещу британската суперзвезда, която към този момент държи титлите на IBF, IBO, WBA и WBO и преговаря за обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър.