Боксовите двубои при професионалистите и кантарът за опонентите преди тях много често се характеризират с напрежение и дори с насилие.

Нищо подобно не се случи при меренето на боксьорите преди мача Тайсън Фюри - Сефер Сефери. Първо, направи впечатление огромната разлика в ръста и килограмите в полза на Фюри в сравнение с албанеца. После, Фюри вдигна съперника си на  ръце, но и той му отвърна със същото. И всичко това премина при добро настроение и много усмивки.

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри ще направи своето дългоочаквано завръщане на ринга година и половина след като отне поясите на Владимир Кличко. Известният с прякора си Циганския крал боксьор имаше страхотни проблеми с наркотиците и наднорменото тегло през цялата 2017-а година, но сега изглежда във впечатляваща физическа форма.

Дали Фюри е готов отново да атакува върха в тежката категория ще стане ясно в събота вечер, когато той излезе на ринга в Манчестър срещу албанеца Сефер Сефери.

Балканецът е на 39 години и в кариерата си има само една загуба – от германеца Мануел Чар. Двубоят Фюри-Сефери, както и цялата боксова галавечер от Манчестър, можете да проследите на 9 юни пряко по MAX Sport 2 от 21:00 часа, както и като Pay-per-view на https://live.a1.bg.