Кубрат Пулев определено беше в настроение след нокаута над Богдан Дину в боксовия мач от тежка категория, в който заложи статута си на задължителен претендент на IBF за световната титла. Очевидно водено от емоциите, 37-годишният софиянец завърши по интересен начин импровизираното си интервю с репортерката на „Вегас Спортс Дейли” Джени СуШи – с целувка по устните.

Трябва да се отбележи, че дамата определено има интригуваща визия, като журналистическата работа за нея е просто хоби. Във всичките си профили по социалните мрежи Джени се представя предимно като готвач на суши и по-точно като „кралицата на голото суши”.

Двамата с Пулев проведоха кратък разговор, заснет с телефона на репортерката, и преди мача, а след победата Джени побърза да вземе ново ексклузивно интервю от българския боксьор. Тя не пропусна да изрази възторга си, че двубоят между Кобрата и Дину е бил един от най-бруталните и най-кървави, на които тя е ставала свидетел. Тя искаше да знае как Пулев е успял да запази присъствие на духа след ранната аркада, която опонентът му отвори, а той се постара да даде най-доброто от себе си, за да води разговора на английски език.

„Аз съм такъв характер. Бях много добре подготвен. Подготовката ми продължи доста дълго време. Тактиката и стратегията ми беше много добра. Бях по-добрият по мое мнение”, заяви Кубрат.

„Аркадата не е проблем, това е просто бокс. Случва се понякога. Благодаря на моите хора в ъгъла, свършиха добра работа. След нея бях много по-силен и бях много по-добър”, добави още българинът

И така се стигна до въпроса дали Пулев вярва, че има шанс да се бие с Тайсън Фюри. Той отговори с кратичко „да” и сложи внезапен финал на интервюто със сочна целувка по устните на Джени, която определено беше изненадана.