Българската боксова звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев не забрави да поздрави феновете си от първо лице след 27-та си победа. Тя дойде трудно, макар и с нокаут, срещу румънеца Богдан Дину в залата в Коста Меса, Калифорния. 

Въпреки късния за него час, Кобрата използва профила си във Фейсбук, за да се обърне към всички сънародници и да им благодари от сърце за подкрепата. Той ги определи като най-голямото си богатство и се преклони пред всички. 

Ето и какво написа Пулев веднага след мача: 

"Благодаря ви, Българи! Искам от сърце да благодаря на всички хора, които подкрепиха мен и брат ми днес. На тези, които бяха заедно с нас в залата - уникални сте!  На тези, които останаха будни цяла нощ и ни пращаха положителна енергия от хиляди километри разстояние, стискайки палци пред телевизора. Вие сте моето богатство!"

"На всички вас - мои близки, приятели, познати и непознати хора - едно огромно БЛАГОДАРЯ! Много от вас не познавам лично, но ви се прекланям за вярата, която ни пращате - на мен и на Тервел! Хора, обичам ви от цялото си сърце!"

"Това е бокс. Стават и такива неща. Такава аркада досега не бях получавал през целия си живот, но бях отлично подготвен и самата аркада за мен не беше голям проблем, защото знаех какво мога. Просто трябваше да проявя коравост. За моя радост, кътменът в моя ъгъл си свърши прекрасно работата."

"Всичко онова, което се опитва да ни събори, всъщност идва като изпитание на волята ни. Да ни кали и да ни направи още по-силни. Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря и на онези, които не искаха да победя. Те също много ми помагат, правят ме още по-силен", написа Кубрат.